Persoonlijke sieraden bij Lucardi

Sieraden met een naam, initiaal of gravure maken een accessoire toch een stuk unieker. Deze personalisaties zorgen ervoor dat een sieraad een speciale betekenis heeft. Zo kan je de naam van je partner, vriendin of zus laten graveren, of bijvoorbeeld een ketting dragen met een datum die veel voor je betekend. Bij Lucardi kan je heel leuk én betaalbaar verschillende sieraden laten graveren of personaliseren.

Sieraden met letters

Een sieraad met letters is perfect als jij houd van een subtiele look. Het heeft iets unieks, maar het is niet té opvallend. Daarnaast kan je een sieraad met jouw initiaal of andere letter ook combineren met bijna alle stijlen. Je kiest zelf of je enkel een hangertje met letter draagt, of juist kiest voor een glinsterende ketting, armband of ring met zirkoniasteentjes.

Naamsieraden

Een naamketting klinkt misschien ouderwets of achterhaald, maar tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden met naamkettingen. Je kan spelen met de lettertypen, de vormen, grote van de letters en het materiaal. Ook de schrijfrichting is iets waar je meerdere kanten mee op kan, zo draag je bijvoorbeeld heel mooi een verticale naamketting in combinatie met een choker ketting. Met de naamketting kan je alle kanten op!

Sieraden met gravures

Je kan een ketting, armband of ring ook persoonlijk maken door er een gravure in te laten plaatsen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd op de meest opvallende plek, je kan er ook voor kiezen om een gravure aan de binnenkant van een ring of horloge te zetten. Op deze manier is de gravure niet áltijd zichtbaar. Als je dat juist wel wilt, kan je kiezen voor een gouden dames armband, ketting of oorbel waar je de gravure mooi kan zien.

Gepubliceerd op: 26-11-2020

Reacties

Comments