Pex Time trots als nieuwe distributeur van Ice-Watch


Pex Time, onderdeel van de PDA Group, is door Ice aangesteld voor de distributie van het merk op de Nederlandse markt. De distributie van Ice-Watch gaat met onmiddellijke ingang van start.

Paul Arbeid, CEO van de PDA Group zei: “We zijn ontzettend trots op ons partnerschap met Ice-Watch en zullen alles in het werk stellen om het merk in Nederland naar een hoger plan te brengen. Door hun aanhoudende succes wereldwijd en hun vernieuwende collecties, in combinatie met onze sales- en marketingexpertise, heb ik er alle vertrouwen in dat we de product lifecycle zullen ombuigen naar de groei die Ice-Watch toekomt.

Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat Ice-Watch voor de Nederlandse juwelier een belangrijke pijler wordt in hun vaste assortiment en een aanzienlijke bijdrage levert aan het internationale succes.

Een merk met de bekendheid en de omloopsnelheid van Ice-Watch, is een prachtige aanvulling binnen ons merkenportfolio. We kijken uit naar het begin van een ongetwijfeld prachtig avontuur.”

Jean Pierre Lutgen, CEO van Ice-Watch, zei: “We zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe start in de Nederlandse markt, waar we al heel veel Ice-Watch-fans hebben. De samenwerking met Pex Time stelt ons in de gelegenheid ons nieuwste aanbod op de juiste manier te presenteren op basis van een gesegmenteerde aanpak met zeer doelgerichte collecties voor dames, heren en kids. Op deze manier zal Ice-Watch in Nederland gelijke tred houden met het wereldwijde succes van ons merk.”

Over Ice:
Ice-Watch werd in 2007 opgericht. Inmiddels worden de horloges van het merk in meer dan 75 landen wereldwijd verkocht. Het unieke design van het merk bestaat uit verschillende modellen in allerlei kleuren, met meer dan 500 verschillende combinaties. Voor iedere smaak, stijl en situatie is er dus een Ice-Watch.

Voor meer informatie: www.ice-watch.com en www.facebook.com/ice.watch

Over Pex Time:

Pex Time is een Nederlandse distributeur die gespecialiseerd is in horlogemerken, horlogebanden, horlogebatterijen en reinigingsproducten voor sieraden. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, verstrekt het bedrijf ook graag deskundig advies en verleent een uitstekende service.

Pex Time maakt samen met 5 andere bedrijven deel uit van de PDA Group.
De PDA Group is een toonaangevende groep in de juweliersbranche en dekt met haar portfolio een breed spectrum van de markt af . PDA Group werkt nauw samen met onafhankelijke juweliers, ketens en warenhuizen

Gepubliceerd op: 28-01-2016

Reacties

Comments