Zet Baselworld 2018 in de agenda

Over 3 weken staat Baselworld weer in de agenda. Van 22 t/m 27 mei kun je in Basel je ogen uitkijken op de mooiste juwelen en horloges. Van enkele horloges geven we je een preview.

Maurice Lacroix

De gerestylede Aikon Automatic Skeleton heeft een opengewerkt uniek ontwerp. Dit opengewerkte uurwerk is het resultaat van het vakmanschap van verschillende opeenvolgende generatie. Het opengewerkte ontwerp heeft een geheel nieuw patroon, speciaal ontworpen voor dit uurwerk.

 

Charriol Genève

De rijkelijk met juwelen versierde St-Tropez™ “Invisible” wordt de meest en glamoureuze variant de St-Tropez-collectie. Het totaal van 135 baguette geslepen diamanten, geplaatst in de ring, de behuizing e nde bijbehorende ketting, zorgt voor een verbluffend geheel.

Tag Heuer

De trots van het merk sinds 1963: de Heuer Carrera. Om deze 55e lente van dit model te markeren, is dit model in 13 hedendaagse verianten verkrijgen. Van staal en keramiek, tot stof en goud met een arband van rubber, metaal of leer. Modern, betrouwbaar en nauwkeuring.

Genie

In de Genie Goddes-serie staat elegantie esthetiek centraal. Het traditioneel Zwitsers uurwerk met de tijdloze vorm, zorgt voor glinstering in de nieuwe dameshorlogecollectie. Om 12 en 6 uur zijn mooie bloemvormige details verwerkt. De parelmoeren wijzerplaat en toegepaste Swarovski kristallen uurmarkeringen maken de elegantie af.

De Grisogono

Het 25 jaar jubileum van Grisogono wordt in stijl gevierd met de introductie van de Allegra 25-collectie. De collectie biedt een scala aan variëteit in diamanten en soorten wijzerplaten: van 113 witte of zwarte diamantgeztete horlogekasten tot parelmoeren wijzerplaten. Vernoemd naar de dochter van oprichter Fawaz Gruosi, is elk Allegra item vrouwelijk, kostbaar en veelzijdig.

Meer informatie

www.baselworld.com

Gepubliceerd op: 08-03-2018

Reacties

Comments