Preview: MY iMenso pakt uit dit voorjaar!

MY iMenso pakt dit voorjaar weer lekker uit met 100 nieuwe modellen. Met name de Goccia en de Creoli serie worden aanzienlijk uitgebreid. Beide series zijn verleden jaar geïntroduceerd en hiermee heeft MY iMenso alweer het hart van de consument kunnen stelen. Eén van de fashion kleuren deze zomer is “living coral”. Deze kleur is dan ook in alle series van MY iMenso terug te vinden en wordt hier getoond in een Goccia medaillon. Maar hier blijft het niet bij.  Ook voor de “fantasy insignia’s” zijn de designers van MY iMenso geïnspireerd door warmere oorden.

MY iMenso introduceert dit voorjaar ook een nieuwe MY iMenso kast (shop-in-shop). Deze is speciaal ontworpen voor MY iMenso, multifunctioneel en onder aantrekkelijke voorwaarden te verkrijgen. Deze nieuwe kast zal aankomende maand te bezichtigen zijn op de Jewels & Watches beurs.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de recente ontwikkelingen rondom MY iMenso? Lees dan de rest van het artikel in ons aankomende printmagazine of ga bij ze langs op Jewels & Watches!

http://myimenso-store.com/

Gepubliceerd op: 28-02-2019

Reacties

Comments