Prins. Jewelry for men, from Amsterdam

Geïnspireerd door een van de mooiste steden van de wereld brengt PRINS Amsterdam zilveren sieraden voor de moderne, modebewuste man. Met de Nederlandse hoofdstad als thuisbasis heeft het merk een keur aan invloeden op het gebied van mode en stijl, maar ook architectuur en samenleving. De kenmerkende no-nonsense cultuur is het element waar het sieradenmerk op drijft.

PRINS.

De naam komt van de mooiste gracht van het land, de Prinsengracht. Maar is tevens ook een credo – een prins is charmant met klasse en stijl en is vaak net iets leuker dan de koning door eigenzinnig te zijn en te genieten van de vrijheden die hij heeft.

The Brick

De zilveren ontwerpen zijn geschikt voor alledag. De strak vormgegeven sieraden zijn minimalistisch en simpel gehouden, met een grafisch designelement daaraan toegevoegd. De baksteen motieven uit de façades van de panden rondom de hoofdstedelijke grachtengordel zijn verwerkt als de herkenbare print.

De collectie is gelanceerd als een capsule collectie, waarbij alle sieraden met elkaar te combineren zijn. De 21 verschillende designs zijn gemaakt van 925 sterling zilver en met echte stenen voor de armbanden.

Online & In-Store

PRINS is nu al online verkrijgbaar in de eigen brand store, maar is op zoek naar partners in het sieraden en fashion segment om samen de wereld te veroveren. Een display programma is hiervoor ontwikkeld, evenals de verpakking.

Meer informatie

www.prins-amsterdam.com

Gepubliceerd op: 23-10-2018

Reacties

Comments