Raymond Weil’s ode aan de sterrenhemel: De nieuwe Maestro Moon Phase

Een klassiek vormgegeven uurwerk met een elegante maanfaseindicator die het ritme van de tijd synchroniseert met de poëzie van de sterren. Dat is de nieuwe Maestro Moon Phase van het Zwitserse Raymond Weil.

Maestro Moon Phase

Het horloge wordt aangedreven door een Zwitsers automatisch opwindmechanisme: de RW4280 en is uitgevoerd met een slanke Ø 40 mm stalen kast voor een verfijnde en klassieke look. Gemaakt met passie en precisie, is dit uurwerk voorzien van een maanfaseindicator geplaatst op 6 uur in de vorm van de halve maan. Het horloge heeft een golfachtige, versierde blauwe, zilveren of grijze wijzerplaat, strakke Romeinse cijfers en elegante wijzers die de tijd in volledige harmonie weergeven. De huidige datum wordt op minimalistische wijze onthuld door de opening die zich op 3 uur bevindt, terwijl de achterkant van de kast is uitgerust met een ruit van saffierglas, die de mechanische beweging onthult.

De finishing touch van de Maestro Moon Phase is de bijpassende blauwe lederen band of stalen mesh armband, beide gecombineerd met een roestvrij stalen sluiting en een dubbel ‘push-security’ systeem.

Meer informatie

www.weiszgroup.com

Gepubliceerd op: 17-01-2019

Reacties

Comments