De Record Longines collectie gaat voor goud

Tijdens de afgelopen editie van Baselworld onthulde Longines de nieuwste collecties, waaronder de Record collectie.

Roségoud en stainless steel

In lijn met de traditie van het horlogemaken, wordt in de horloges van de Record collectie van Longines een combinatie gemaakt tussen klassieke elegantie en uitmuntendheid. Deze twee punten zijn tevens de speerpunten van het merk. Longines introduceerde tijdens Baselworld nieuwe variaties in de Record collectie met roségoud en stainless steel.

Via de Record collectie drukt Longines zijn identiteit uit door tijdloze elegantie te combineren met compromisloze uitmuntendheid. Dat is een recept voor succes en vormt een brug tussen traditie en innovatie. Longines biedt nu nieuwe modellen versierd met roségoud, voor stijlvolle mannen en vrouwen.

Chronometer-certificering

Om de nauwkeurigheid en levensduur van de uurwerken te verbeteren, integreert Longines silicium balansveren. Dit lichtgewicht materiaal is bestand tegen corrosie en wordt niet beïnvloed door normale temperatuurschommelingen, magnetische velden en atmosferische druk. Hiervoor heeft de Record collectie de “chronometer” -certificering gekregen van het COSC (Contrôle officiel suisse des chronomètres – het Zwitserse officiële chronometer-testinstituut).

De horloges van de Record collectie zijn verkrijgbaar in diverse maten en verschillende wijzerplaten die zijn bedoeld voor mannen of vrouwen. De kastjes hebben een transparante achterkant die de mogelijkheid biedt om de details van de bewegingen te bewonderen. Bovendien bieden sommige modellen ook een versie met ingelegde diamanten.

Kate Winslet

Meer informatie

www.longines.com

Gepubliceerd op: 11-04-2018

Reacties

Comments