Reinvented designs by Sanjoya

Het Antwerpse sieradenmerk en designhuis Sanjoya pakt uit met een compleet nieuwe lijn onderscheidende sieraden. Zowel traditionele als nieuwe verrassende designs overgoten met een innovatief sausje.

Nieuwe technieken maken het mogelijk dat zelfs klassieke designs een eigentijds karakter krijgen. Sanjoya dat met internationale designers samenwerkt, heeft een lijn gelanceerd waarbij de traditionele massieve schakels (zie armband) zijn vervangen door speels ogende transparante schakels. Het voordeel: lichte maar sterke sieraden met een prettig prijskaartje. Zeker als gekozen wordt voor de volledig gouden variant in 14 of 18 karaat. De complete set bestaat uit een collier, armband en bijpassende oorbellen.

Sanjoya staat voor onderscheidende designs en een perfecte service en dealerondersteuning. Maak het verschil en laat u inspireren! Nieuwe dealers zijn altijd welkom.

Bezoek Sanjoya op Jewels & Watches, stand X1.RN70.

Meer informatie

Sanjoya staat voor onderscheidende designs en een perfecte service en dealerondersteuning. Maak het verschil en inspireer uzelf op www.sanjoya.eu.

Gepubliceerd op: 13-08-2019

Reacties

Comments