Renard presenteert nieuwe Grande Silver Black

Net als zijn naamgever – Renard is het Franse woord voor vos –  is het Amsterdamse horlogemerk Renard eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol tegelijk. Het merk creëert moderne, sophisticated horloges die het verschil maken tussen vergankelijke trends en tijdloze klasse.

In 2016 lanceerde Renard de Grande lijn, een serie prachtige chronografen die een must have is voor iedere stijlbewuste man. Eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol brengt de Grande Chrono een hommage aan designklassiekers uit het verleden, maar met een verfijning en technisch raffinement die het model onmiskenbaar in het heden plaatsen.

Dit seizoen geeft Renard de Grande Chrono een ‘sport chic’ touch. De wijzerplaat is volledig zwart en staat in stevig contrast met de zilverkleurige kast. Het witte logo en de witte seconde- en counterwijzers zorgen voor de sportieve noot. Uiteraard heeft het horloge een licht bollend glas en de voor Renard kenmerkende verticaal geborstelde wijzerplaat.

De Grande Silver Black is leverbaar met een zwarte of cognac band van zeer mooi vegetable tanned leer. Voor een meer uitgesproken stijl statement kan er gekozen worden voor de klassieke Milanese band in fijn gevlochten staal. De banden zijn makkelijk te verwisselen middels het quick release systeem.

Meer informatie

www.renardwatches.com

www.bold-labels.com
www.orfac.nl

Gepubliceerd op: 28-05-2018

Reacties

Comments