Retailbeurs: more is het nieuwe less

Na de opening van het vernieuwde Jewels & Watches dit voorjaar, opent Trade Mart op 2, 3 en 4 september haar deuren voor de najaarseditie. Het belooft betoverend te worden met trends op een spetterende manier gepresenteerd, een vernieuwde middenring en een verdubbeling van het aantal exposanten. PAS Diamonds, Monzario en Kobu parels zijn slechts enkelen van de vele nieuwe namen, evenals extra diensten zoals advisering op gebied van winkelverlichting en productfotografie. Zoals u ziet heeft Jewels & Watches alles in huis om u als juwelier voor te bereiden op het nieuwe seizoen!

U kunt er straks niet omheen. Meer dan ooit zet Jewels & Watches zich in op het gebied van trends. Met de nieuwe campagne ‘more is het nieuwe less’ inspireert trade mart bezoekers met de laatste trends op het gebied van horloges en sieraden.

Wat wil de consument en hoe vertaalt u dat naar uw winkel? Als voorloper op trends weet Trade Mart als geen ander hoe het werkt. Meedenken met u als juwelier staat dan ook op nummer één. Het begint al met een spetterende ontvangst. In samenwerking met trendkoning Bas Verdonk is er een speciale entree gemaakt die prikkelt en inspireert. We verklappen niet al teveel, maar denk ook aan ontwerpers Dennis Diem en Mart Visser met heel veel bladgoud.

Je las zojuist een preview van een artikel uit de nieuwste Jeweline. Wil jij graag de rest van het artikel lezen? Lees het online magazine en klik hier!

Gepubliceerd op: 03-09-2018

Reacties

Comments