Rock chic meets Haute Joaillerie

Roger Dubuis lanceert de Excalibur 36! Het Excalibur 36 uurwerk van de Zwitserse horlogemaker Roger Dubuis is een ode aan sterke, geëngageerde vrouwelijkheid en tegelijk een eerbetoon aan techniek en esthetiek. Dit ‘rock chic’ model heeft daarom zijn natuurlijke plaats in de iconische Excalibur-collectie.

Door zijn dynamische vorm, strakke contouren en opvallende verschijning is het Excalibur 36 horloge een verbluffende synthese tussen een ontwerp van Haute Joaillerie en een geraffineerd mechaniek.

Omdat iedereen weet dat een vrouw moet kunnen kiezen, is het Excalibur 36 uurwerk verkrijgbaar in twee verschillende versies : een model met een smetteloos witte wijzerplaat, 18 K roze-gouden kast en een met diamanten bezette lunette. En een model met zwarte wijzerplaat, 18 K witgouden kast en ook een met diamanten bezette lunette.

Beide modellen hebben een beperkte oplage van slechts 88 stuks elk. De extravagante kalfsleren band is ofwel wit met plated rozegouden studs ofwel zwart met plated witgouden studs. Daarmee zijn deze schitterende horloges bij uitstek bestemd voor vrouwen die niet bang zijn om in elk gezelschap een statement te maken.

Meer informatie

www.rogerdubuis.com

Gepubliceerd op: 18-12-2018

Reacties

Comments