Salon International de la Haute Horlogerie en Baselworld zetten de klok gelijk

Vanaf 2020 gaan de Salon International de la Haute Horlogerie in Genève (SIHH) en Baselworld samenwerken. SIHH zal in 2020 plaatsvinden van 26 tot 29 april in Genève. Daarop aansluitend vindt Baselworld van 30 april tot 5 mei plaats in Basel. Tot 2024 zullen deze beurzen na elkaar plaatsvinden. 

Het samenvallen van de data is goed nieuws. Tot nu toe vond SIHH plaats in januari en Baselworld in maart, wat betekende dat geïnteresseerden in een korte periode twee keer naar Zwitserland moesten reizen.

Fabienne Lupo, President en Managing Director van de Fondation de la Haute Horlogerie en organisator van SIHH, zei over de samenwerking: “Onze twee evenementen waren altijd verschillend en toch complementair. Resynching met Baselworld zal Zwitserland nog meer op de kaart zetten als dé plek voor watchmaking op de wereld. Dit juichen wij van harte toe, omdat het van belang is voor iedereen.”

“Baselworld en de SIHH werken voor de industrie en haar klanten. We zijn het gesprek aangegaan met SIHH en hebben samen een oplossing gevonden die de bezoekers, de media en de hele horlogewereld enorm ten goede komt “, aldus Michel Loris-Melikoff, Managing Director van Baselworld. “Deze samenwerking betekent een belangrijke doorbraak voor de toekomst.”

Meer informatie

www.baselworld.com

Gepubliceerd op: 20-12-2018

Reacties

Comments