Save the Date! Voorjaarsbeurs Jewels & Watches

De Jewels- en Watches etage binnen Trade Mart wordt op dit moment grondig verbouwd. De Jaarbeurs en een groep vaste exposanten investeren in het juweliershandelscentrum van de toekomst. Tijdens de Voorjaarsbeurs op 11, 12 en 13 maart vindt de exclusieve opening plaats, wat spectaculair beloofd te worden.

SAVE THE DATE!

Het nieuwe concept biedt een mix van vaste exposanten en gast deelnemers. Er wordt een winkelstraat ontwikkeld, waar veel ruimte is voor gastexposanten om hun aanbod te presenteren. Ook hebben de grote leveranciers een exclusieve showroom in de winkelstraat. Met deze unieke mix aan exposanten garanderen wij een uniek en verfrissend aanbod, inspiratie verzekerd tijdens de Voorjaarbeurs.

Vaste exposanten die tijdens de Voorjaarsbeurs hun nieuwe collectie en showroom presenteren zijn Aumentum, Watch4us, JEH Jewels, MelanO, Kasius, Weisz Group, Zinzi, PDA Group, SGS, Take Me Home en Eijsink. Deelnemende gastexposanten zijn onder andere Bold Labels, Bredemeijer, William L. 1985 en SAP Luxury Goods. In de komende weken zal dit aanbod worden uitgebreid.

Op 11, 12 en 13 maart kan tijdens de Voorjaarsbeurs kennis gemaakt worden met de nieuwe Jewels & Watches etage. In de komende weken maken wij meer bekend over het inspirerende programma. Wij hopen u daar te mogen verwelkomen!

Registreer u nu via www.trademart.nl. Toegang is gratis.

Fashion World ook open

Wij jij je bezoek aan de Voorjaarsbeurs van Jewels & Watches nóg completer maken? Dat kan! Gelijktijdig met de Jewels & Watches is ook fashionworld open.

Interesse in deelname?

Neem contact op met Loes Kelders (loes.kelders@jaarbeurs.nl of 06-22285288).

Meer informatie

www.trademart.nl

Gepubliceerd op: 26-01-2018

Reacties

Comments