Seiko en Novak Djokovic hernieuwen samenwerking

Novak Djokovic schonk Seiko zijn vertrouwen aan het begin van 2014. En sindsdien behaalde hij resultaten die alleen in superlatieven te vatten zijn. Hij won 25 toernooien, waaronder 6 Grand Slam-titels en hij voerde de wereldranglijst 28 maanden ononderbroken aan.

Natuurlijk zal Seiko de eer voor die successen niet opeisen. Maar zij zijn er zeer trots op dat ze Novak in de afgelopen succesperiode als Official Watch Partner op zijn talloze reizen over de wereld konden begeleiden. Waar hij ook naartoe reisde in zijn constante jacht op succes, zijn Astron GPS Solar chronograaf maakte na één druk op de knop –uitsluitend op lichtenergie – contact met de satellieten voor een exacte weergave van de lokale tijd. Én zijn Astron zorgde voor een bij een Novak passende uitstraling. Reden voor hem om zijn horloge óók te dragen tijdens prestigieuze huldigingen, zoals na het winnen van Wimbledon.

Seiko is erg blij dat Novak Djokovic voor nog eens 4 jaar zijn vertrouwen aan Seiko heeft gegeven en dat ze tot eind 2020 zijn Official Watch Partner zullen zijn. Nieuw is dat Novak ook betrokken zal worden bij het ontwerpen van horloges voor ieder aspect van zijn leven: Astron voor het reizen, Premier voor bijzondere gelegenheden en Prospex voor zijn buitensport activiteiten.

Vanaf het allereerste begin heeft Seiko Novak’s charitatieve instellingen ondersteund, en dat zal zo blijven. Zijn gepassioneerde betrokkenheid bij het lot van kinderen in Servië en wereldwijd is tekenend voor de geweldige persoonlijkheid van Novak Djokovic. Seiko zal de Novak Djokovic Foundation ondersteunen met fondsen en promotieactiviteiten.

Tijdens het ondertekenen van de nieuwe overeenkomst zei Novak tegen de aanwezigen: “Ik vind het geweldig om mijn samenwerking met Seiko voor 4 jaar te mogen verlengen. De eerste 3 jaar waren fenomenaal. En ik ben er trots op deel uit te maken van de Seiko-familie. Ik kijk dan ook echt, écht uit naar het vervolg van onze fantastische samenwerking.”

Shinji Hattori, de President en CEO van Seiko Watch Corporation voegde er aan toe: “Het is de afgelopen 3 jaar een privilege en een groot genoegen geweest om met een man als Novak samen te werken. Vandaar dat we buitengewoon blij zijn dat we hem ook in het vervolg van zijn opmerkelijke carrière kunnen blijven ondersteunen.”

Bekijk het laatste interview met Novak over de partnership met Seiko hier:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SM8kRzGNI6U]

Meer informatie

Seiko Nederland B.V.

010 – 400 98 66

www.seiko.nl

Gepubliceerd op: 11-01-2017

Reacties

Comments