Sensueel, innovatief en eigentijds: de nieuwe collectie 2018 van bastian inverun

bastian inverun heeft altijd gestaan ​​voor charismatische designcreaties die volledig zijn gemaakt van echte materialen. Van verleidelijke edelstenen tot extravagante statements en puristische klassiekers voor de eeuwigheid – de nieuwe Spring Summer-collectie vertegenwoordigt de buitengewone aandacht voor detail. Het is een combinatie van verfijning, originaliteit en een ware rijkdom aan facetten. Duidelijke contrasten en een opvallend ontwerp met een hoge herkenningswaarde karakteriseren de nieuwe collectie van het Duitse design-sieradenlabel.

Alleen de pure vorm telt

Voor de nieuwe collectie wist het sieradenmerk bastian inverun de bekende ontwerper Dietmar Sebastian voor zich te winnen. Hij staat bekend voor zijn oppervlakontwerp. Toen hij begon in de jaren 90, met sieraden met ruwe oppervlaktetexturen, was dit een kleine sensatie.

Dietmar Sebastian is een minimalist, want dingen weglaten is cruciaal voor hem. Sieraden hoeven voor hem niet gedecoreerd te worden, alleen de pure vorm telt.

‘Design is poëzie van dingen’

LIV is het spannende antwoord op een nieuwe tijdgeest. Eenentwintig individuele, liefdevol handgemaakte, dynamisch gebogen sieradenelementen gemaakt van in totaal 250 gram puur sterling zilver benadrukken de karakteristieke vorm van de sierlijke kettingen. Het glinsterende samenspel van mat en kras-mat sterling zilver onderstreept ook de karakteristieke vorm van het ontwerp.

Trouw aan het motto “Design is poëzie van dingen”, is de nieuwe highlight-ketting van bastian inverun, genaamd Liv (afgeleid van ‘to live’) een eerbetoon aan de behoefte aan individualiteit en onafhankelijkheid. De beweegbare elementen nestelen zich flexibel aan het lichaam en behouden de soepelheid van het onmiskenbare designjuweel. Puristische vormen in combinatie met glanzend, nobel zilver en een buitengewoon verfijnde ontwerptaal maken het sieraad tot een speciaal object van verlangen.

Tijdens de Inhorgenta 2018 zal bastian inverun de nieuwe, adembenemende LIV-collectie presenteren.

Meer informatie

www.bastian-inverun.de/en

Gepubliceerd op: 22-01-2018

Reacties

Comments