Smartwatches en workshops op Out of the Box

Het grootste vakevent voor de juwelier, Out of the Box, opent haar deuren voor de najaarseditie van 2018! Tijdens deze editie zijn meer dan honderd merken te bewonderen. Vertrouwde, maar ook mooie, nieuwe merken maken deze najaarseditie hun opwachting. Barong Barong, Valeria d’Anibale, Fred Bennett, Manuel Opdenakker, Cahana, JUJU Taki, Hello Dai zijn een aantal van de nieuwe exposanten die je treft op Out of the Box.

Leer meer over social media met Jeweline

Naast een rondgang langs de stands kun je iedere dag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur de social media workshop van Jeweline volgen. Daarnaast kun je dagelijks van 14.00 tot 15.00 uur speeddaten met een influencer. Interesse? Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Aanmelden social media workshop Out of the Box

  • Geef aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft.

Standnummer Jeweline: F031.

AVG wetgeving

Bovendien kun je maandag 17 september om 13.30 uur de interactieve presentatie over de AVG bijwonen. Voldoet jouw zaak aan alle (nieuwe) privacyregels? Test je kennis in een interactieve quiz én krijg nuttige tips tijdens de bijeenkomst van Bart Sprangers (huisadvocaat van de Federatie Goud en Zilver).

Smartwatchplein

Breng een bezoek aan het Smartwatchplein en kom meer te weten over de stijlvolle smartwatches van Garmin, Samsung, M&M en Kronaby.

Sieraaddrager van het jaar

Daarnaast wordt op maandag 17 september de winnaars van de verkiezing Sieraaddrager van het Jaar bekend gemaakt. Wie dat zijn, houdt de organisatie nog even geheim, maar dat het een verrassende bekendmaking wordt, dat staat vast! Niemmand minder dan Quinty Trustfull zal de winnaar bekend maken.

Meer informatie

www.outofthebox2018.nl

Gepubliceerd op: 14-09-2018

Reacties

Comments