Speedometer verplaatst haar concept van de ‘Unidirectionele Bezel’


Het idee van het verplaatsen van het concept van de ‘Unidirectionele Bezel’ wat leidde tot de bekende roestvrijstalen armbanden van het merk was slechts het beginpunt voor Speedometer. De tweede stap bestond uit het uitwerken van het concept in verschillende sectoren, waaronder kleding en accessoires.

Inmiddels heeft deze verschuiving geleidt tot het uitbrengen van de eerste pen van Speedometer. De pen is zowel verkrijgbaar in balpen als in vulpen, beide volledig gemaakt in Italië. De vulpen heeft een 316L stalen punt waardoor deze makkelijk en vloeiend over het papier glijdt. De balpen versie biedt hoge kwaliteit inkt en refill. De verfijnde roestvrijstalen pennen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: glanzend zwart of glanzend zilver.

De gebruikte lakken geven de pennen een luxe fluweelachtige look en feel. Zowel de zilveren als de zwarte versie zijn behandeld met een speciale coating waardoor de pennen beschermd zijn tegen mogelijke beschadegingen. De balpen is voorzien van een bezel motief op de dop die verwisselbaar is. De ringen kunnen daardoor gemakkelijk worden veranderd waardoor het lijkt of je iedere dag een andere pen heb.

De pen clip is voorzien van lichtgevende pigmenten die oplichten in het donker na blootstelling aan zowel zonlicht als kunstlicht.

Meer informatie:

www.speedometerofficial.com


Gepubliceerd op: 02-03-2016

Reacties

Comments