Spot Chica d’Oro in the Voice of Holland

Op 11 maart opent Chico d’Oro feestelijk de nieuwste vrouwelijke collectie Chica d’Oro, met niemand minder dan Tjindjara van de Voice of Holland. Wij spraken Bas Stijnis over deze nieuwe collectie.  

Na een feestelijk optreden zal Tjindjara de nieuwe collectie openen op Jewels & Watches. De stand is zeker een bezoekje waard, want naast deze nieuwste collectie vertelt het merk ook over de Moederdagactie.

“Hoe is de nieuwe collectie tot stand gekomen?”

Bas: “Everon Jackson Hooi is natuurlijk verbonden aan Chico d’Oro en hij is goede vrienden met Ali B. Ali is erg fan van onze collectie en draagt dan ook meerdere armbanden. De oplettende kijker kan ze weleens om zijn pols zien tijdens the Voice of Holland. We kregen bovendien veel vraag van vrouwen die iets kochten voor hun partner, maar er eigenlijk zelf ook een wilden. Toen ontstond het idee om een hele nieuwe collectie te maken, genaamd Chica d’Oro. Ali B begeleidt Tjindjara tijdens de Voice en zij was eigenlijk een perfecte match met het merk”.

“Hoe gaat jullie stand eruit zien op Trade Mart?”

Bas: “Uiteraard hebben wij de focus liggen op de nieuwe collectie, maar we vinden het ook heel belangrijk om naar voren te brengen dat we een puur Nederlands product zijn. Onze producten worden in Nederland, in Emmen, gemaakt. Ook dit is zichtbaar op de stand”.

“We hebben erg veel zin in de beurs. Het is onze eerste keer, dus het wordt afwachten. Maar we horen zeer goede dingen van mensen. We zijn benieuwd!”.

Meer informatie

Bezoek de stand van SGS op Trade Mart op standnummer 245. Om half 5 zal Tjindjara hier optreden, waarna de collectie geopend wordt.

Gepubliceerd op: 09-03-2018

Reacties

Comments