Stapsgewijs groeien naar de briljant van uw dromen!

Eclat brengt groeibriljant weer onder de aandacht. De klant koopt een groeibriljant sieraad. Eclat heeft wel 9 verschillende soorten groeibriljant sets met ringen, oorknoppen, hangers en colliers waar de klant uit kan kiezen. Met dit sieraad kan de klant in de loop van de jaren ‘groeien’ naar een sieraad met een grotere briljant.

Ruilt de klant haar sieraad binnen 2 jaar in, dan ontvangt zij de actuele cataloguswaarde terug. Vermeerder de inruilwaarde met 50% en de klant kan genieten van een sieraad met een grotere briljant. Door stapsgewijs naar een grotere briljant te groeien, kan de klant groeien naar de briljant van haar dromen!

Dit najaar is Eclat uitgekomen met een speciale standaard voor op de toonbank met bijhorende foldertjes. In deze foldertjes staan alle sieraden van Eclat uitgelicht die meedoen met het groeibriljantsysteem. Ook staan hier alle voorwaarden in die worden gehanteerd.

Als de klant een foldertje mee neemt, kan zij rustig bekijken hoe groeibriljant werkt en welke groeibriljant bij haar past.

Meer informatie

www.eclat.nl

Gepubliceerd op: 04-12-2018

Reacties

Comments