Tirisi Moda komt met frisse Copacabana-collectie

De lente is begonnen. Dat betekent dus dat het tijd is voor een nieuwe garderobe én accessoires die het outfit van je klant een extra kleurrijke touch geven. Tirisa Moda komt met onder andere de frisse Copacabana-collectie, geheel geïnspireerd op de trends van komend seizoen. Al acht jaar laat Tirisi zich inspireren door haar bijzondere reizen naar steden als Milaan, Venetië, Amsterdam, Doha en Moskou.

Lentekleuren

Tijdens Baselworld 2018 presenteerde Tirisi haar bestverkopende Moda en Jewelry-collecties. Tirisi laat veel lentekleuren terugkomen in haar nieuwe Moda-lijn waarbij roze centraal staat. De fijne, handgemaakte leren Copacabana-armbanden kunnen worden gecombineerd met achttien karaats gouden gourmetschakelarmbanden uit de Amsterdamcollectie van de Tirisi Jewerly-lijn. Dit geeft de fashionable leren banden een exclusieve look.

De parel

Net zoals vorig seizoen keert ook dit seizoen de stijlvolle parel terug in de collectie van Tirisi. De parel wordt in een modern jasje gestoken en doorgezet in de Tirisi Modacollectie. De parels in combinatie met de fijne pastelkleuren zorgen voor een mooi geheel.

Meer informatie 

www.tirisi.com

Gepubliceerd op: 17-04-2018

Reacties

Comments