Verandering in het management van Baselworld

Sylvia Ritter, sinds 2004 Managing Director van Baselworld, heeft onlangs aangekondigd haar functie bij de MCH Group, eigenaar van de beurs, te beëindigen. Michel Loris-Melikoff (foto), die tot nu toe de functie van directeur van MCH Beaulieu Lausanne SA bekleedde, zal haar opvolgen.

“Na 26 jaar bij de MCH Group, waarvan 15 directeur van Baselworld, is het tijd voor mij om iets nieuws te beginnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan,” zei Ritter bij het uitleggen van haar beslissing.

Michel Loris-Melikoff zal Ritter opvolgen als hoofd van de beurs in Basel. Tot nu toe was hij directeur van MCH Beaulieu Lausanne, een lokale handelsbeurs. Loris-Melikoff is een advocaat die zijn carrière begon in de private banking-sector voordat hij 20 jaar geleden overstapte naar de evenementenindustrie. Door de jaren heen heeft hij gediend als hoofd van de Zurich Street Parade evenals andere lokale evenementen en arena’s.

“We zullen het Baselworld-team uitbreiden en het evenement verder ontwikkelen om door te gaan op het pad van kwaliteitsverbetering en om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan”, legt Michel Loris-Melikoff uit.”

Meer informatie

www.baselworld.com
www.mch-group.com

Gepubliceerd op: 14-06-2018

Reacties

Comments