Voorjaarseditie Jewels & Watches; een stralende samenkomst!

Afgelopen week straalde en schitterde Utrecht weer drie dagen lang. Het zal weinigen zijn ontgaan dat op 10, 11 en 12 maart 2019 de Retailbeurs plaats vond in het Beatrixgebouw naast het centraal station. De vakbeurs, georganiseerd door de Trade Mart, bestond uit drie verschillende verdiepingen met elk hun eigen thema. In de lift was de keuze voor Jeweline eenvoudig. Verdieping 1 is waar wij moesten zijn! Bij de afdeling Jewels & Watches.

Bij binnenkomst viel meteen op dat de beursvloer al goed gevuld was. Het was dan ook een drukbezochte editie van Jewels & Watches. Met een vrij open indeling had de beursvloer een moderne uitstraling en was het fijn overzichtelijk. Gelijk na het binnenwandelen greep de grote stand van Swatch Group gelijk het oog. Met een eigen bar en een mooie buitenkant had het merk goed uitgepakt dit jaar.

Ook Culet Jewellery, het nieuwe merk opgezet door de zusjes Nikki en Kimberly de Jong, had een mooie centrale positie bij de ingang weten te bemachtigen. Zo vielen ze meteen goed op. Verder op de beursvloer was er een mooie plek gecreëerd voor lezingen. Hier sprak onder andere Bas Verdonk over zijn visie op de industrie en wat er moest gebeuren om deze samen weer op gang te krijgen.

Achterin de zaal was een mooie bar geplaatst met een aantal tafeltjes en stoelen. Hier was genoeg lekkers te halen en het was een gezellige ontmoetingsplek waar standhouders en bezoekers even een praatje met elkaar maakten. Vlak hiernaast stond PDA Group met hun nieuwe merk Ania Haie. De flinke afbeeldingen vielen goed op en zetten het nieuwe merk in de spotlight.

De combinatie tussen vaste en gastexposanten werkte wederom erg goed en er waren voornamelijk tevreden geluiden te horen van de standhouders en bezoekers. Ook de organisatie was zeer te spreken over hoe de editie was verlopen. Wij kijken alweer uit naar de volgende editie!

Meer informatie

https://trademart.nl/

Gepubliceerd op: 14-03-2019

Reacties

Comments