Vraag gratis jouw Trade Mart jaarkaart aan!


De Voorjaarsbeurs staat weer voor de deur. Van 6 maart tot en met 8 maart opent de Voorjaarsbeurs haar deuren in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Vergeet deze datum niet in je agenda te zetten!

Jaarkaart
Dit jaar is de jaarkaart gratis! Heb je de jaarkaart nog niet besteld? Bestel hem dan snel hier!

Met de jaarkaart heb je gratis toegang tot alle opendagen in 2016. Met een aanbod van meer dan 2000 merken en een uitgebreid programma met kennissessies, workshops, trendpresentaties, productdemonstraties en netwerkevents is het zeker de moeite waard.

Najaarsbeurs 2016
Save the Date voor de Jewels & Watches Najaarsbeurs 2016, van 11 tot en met 13 september bij Trade Mart in Utrecht! De Najaarsbeurs is het vertrekpunt voor het nieuwe handelsseizoen. De focus ligt op het productaanbod, nieuwe collecties en op de trends voor de komende periode. Duizenden detaillisten, journalisten en modeprofessionals struinen er ruim 25.000 m2 winkeloppervlak af op zoek naar de nieuwste nieuwtjes, producten en collecties.

Zet de openingsdagen van 2016 vast in je agenda!
In 2016 is Jewels & Watches vaker open! Op de 1e maandag van mei, juli en november ontvangen onze standhouders je graag in hun showroom!

Meer informatie:

www.trademart.nl/beurzen/voorjaarsbeurs

Gepubliceerd op: 21-01-2016

Reacties

Comments