Yehwang presenteert lente- en zomermusthaves 2018

Laat je op de Voorjaarsbeurs verrassen door de Yehwang SS18 sieraden- en accessoirecollectie. Het merk presenteert tijdens de beurs, dé vier grote trends van dit seizoen. We lichten alvast een tipje van de sluier op. 

Eén van de belangrijkste sieraden- en accessoire trends van dit seizoen verwijst naar de ‘Jungle’: tropische palmbladeren op beach towels, dierenprints op sjaals en dieren hangertjes aan kettingen en oorbellen. Daarnaast blijft ‘Layering’ (het dragen van minimaal 3 lagen kettingen, armbanden en ringen) een grote stijltrend. Dit seizoen zijn de lagen echter dikker, voller en exotischer. ‘Color Fusion’ is een andere belangrijke trend. Hier gaat het om het combineren van heldere kleuren zoals: oranje, geel, roze, lichtblauw. Stijladvies: Met deze color trend komen grote statement sieraden en accessoires goed tot hun recht.

Zomermusthaves

Last but not least zijn de zomermusthaves van Yehwang niet te missen, speciaal geselecteerde artikelen voor het voorjaar/zomerseizoen. Denk aan: strandtassen, stranddoeken/lakens, zonnebrillen, enkelbandjes en de te gekke inflatables!

Gratis Yehwang magazine

Bij iedere order krijgt de klant gratis een exemplaar van het Yehwang magazine. Hierin staat het totaaloverzicht van de nieuwe SS18 collectie.

Meer informatie

Bezoek dan dit weekend Yehwang op de tweede verdieping van de Trade Mart, stand X2.B207. Of bekijk www.yehwang.com

Gepubliceerd op: 28-02-2018

Reacties

Comments